Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Νόιερ απάντησε στις φήμες περί απόσυρσης!
EURO 2020

O Νόιερ απάντησε στις φήμες περί απόσυρσης!

Ο Νόιερ διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν έτοιμο να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα.

16.11.2019 | 17:24

Μετά την μεγάλη υπόθεση του Νόιερ και του Τερ Στέγκεν, σχετικά με το ποιος θα πρέπει να είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, είχαμε και νέο επεισόδιο. Όλοι θυμάστε την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ των δύο Γερμανών. Τότε, στο βωμό της θέσης κάτω από τα δοκάρια των “Πάντσερ”, είχαμε φτάσει στο σημείο η ίδια η Μπάγερν Μονάχου να απειλεί με “μποϊκοτάζ”. Σήμερα, με αυτό το θέμα να έχει μπει στο συρτάρι, προέκυψε ένα άλλο ζήτημα.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, σκέφτεται βάσει δημοσιεύματος τoυ “Sport Bible”, να σταματήσει από την εθνική, μετά το τέλος του Γιούρο 2020. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Νόιερ μετά από την τεράστια καριέρα με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, θέλει να μειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και συνάμα να βρει την χαμένη του Φόρμα.

Από ότι φαίνεται όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Νόιερ έκανε δηλώσεις στις οποίες διέψευσε τέτοιου είδους προθέσεις. Εξήγησε ότι δεν έχει θέσει χρονοδιαγράμματα στο μυαλό του και θέλει να αγωνίζεται για όσο περνάει ακόμα καλά.

Τα λόγια του Νόιερ

“Δεν έχω θέσει Κάποια προθεσμία στο μυαλό μου. Όλα αυτό, προέκυψε από το τίποτα. Γνωρίζω ότι βρίσκομαι στην τελευταίο περίοδο της καριέρας μου, αλλά θέλω να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Το χρειάζομαι και το διασκεδάζω”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version