Μίλαν

Σούσο: «Είμαι 26 και δεν έχω δει ακόμα… Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Σούσο θέλει να αγωνιστεί σαν τρελός στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο Σούσο τόνισε πως είναι όνειρο του να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου!

Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να λάβει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος δεν θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στο κορυφαίο επίπεδο; Ωστόσο, έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία με τις ομάδες τους, χωρίς να καταφέρουν όμως να αγωνιστούν ποτέ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Ο Σούσο δεν θέλει να είναι σε καμία περίπτωση ένας από αυτούς. Ο Ισπανός μέσος της Μίλαν δεν έκρυψε την δίψα που έχει για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, ξεκαθάρισε πως θα ήταν το καλύτερο και για τον ίδιο αν αυτό γινόταν με την τωρινή του ομάδα, την Μίλαν…

«Το Τσάμπιονς Λιγκ για μένα είναι σίγουρα ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω. Όπως γνωρίζω πως είμαι 26 χρονών και ακόμα δεν έχω αγωνιστεί εκεί. Όλοι οι καλοί και δυνατοί ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα μεγάλα κλαμπ σαν την Μίλαν πρέπει να αγωνίζονται σε αυτήν την διοργάνωση και πρέπει να επιστρέψει. Θέλω τόσο πολύ να τα καταφέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως το μέλλον του στην Μίλαν είναι δυσοίωνο, καθώς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα την φετινή σεζόν. Ωστόσο, είναι σίγουρα από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των Ιταλών και έχει αποδειχθεί..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ