Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χοακίν και Κανάλες… εκτέλεσαν τη Βαλένθια! (vid)
Βαλένθια

Χοακίν και Κανάλες… εκτέλεσαν τη Βαλένθια! (vid)

Δύο... πρώην πλήγωσαν τις «νυχτερίδες» και χάρισαν τη νίκη στη Μπέτις

23.11.2019 | 19:14

Σπουδαία αναμέτρηση διεξήχθη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», με την Ρεάλ Μπέτις να αποδέχεται τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Κανένας οίκτος από τους… πρώην

Αν και τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τις «νυχτερίδες» με τον Μάξι Γκόμεζ να ανοίγει το σκορ στο 32′, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ένας παλιός… γνώριμος των φιλοξενούμενων έμελλε να πληγώσει την πρώην ομάδα του, καθώς ο Χοακίν πέτυχε τέρμα στο 37′, επαναφέροντας την ισορροπία του σκορ.

Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν τη μεγαλύτερη προθυμία να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα. Και τελικά μετά κόπων και βασάνων το κατάφεραν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με δράστη ακόμη έναν πρώην «Βαλενσιάνο». Ο Σέρχιο Κανάλες με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Σίλεσεν και ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή για τη Μπέτις, η οποία ψάχνει να βρει τα πατήματά της.

Από την άλλη το στραβοπάτημα της Βαλένθια την έφερε στη μέση της βαθμολογίας και στο -4 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version