Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ονάνα:”Οι μεγάλες ομάδες δεν εμπιστεύονται μαύρους τερματοφύλακες”!
Ευρώπη

Ονάνα:”Οι μεγάλες ομάδες δεν εμπιστεύονται μαύρους τερματοφύλακες”!

Για την κακή αντιμετώπιση που έχουν οι μαύροι τερματοφύλακες μίλησε ο Ονάνα.

25.11.2019 | 17:16

Ο Αντρέ Ονάνα, είναι αυτή την στιγμή ένας από τους καλύτερους και ανερχόμενους τερματοφύλακες στην Ευρώπη. Ειδικά μετά την περσινή πορεία του με τον Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα. Παρόλα αυτά, ο Καμερουνέζος γκολκιπερ, έχει το παράπονο του για την αντιμετώπιση των μαύρων τερματοφυλάκων από τις μεγάλες ομάδες.

Ο Ονάνα, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, αναφέρθηκε ξανά στην διάκριση μεταξύ των μαύρων και των λευκών γκολκίπερ. Ο “πορτιέρο” του Άγιαξ θεωρεί ότι δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση και πάντα οι μεγάλες ομάδες προτιμούν τους λευκούς. Γενικότερα θεωρεί ότι δεν τους εμπιστεύονται. Η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον από θέμα αριθμών και αν ανατρέξουμε στην ιστορία, ο ισχυρισμός του είναι αληθής.

Η δήλωση του Ονάνα

“Τα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ, δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στους μαύρους τερματοφύλακες. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Είναι άδικο και πρέπει να αλλάξει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version