Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τόρες: “Δυσκολεύτηκα να πω στον Τζέραρντ ότι θα φύγω”
Λίβερπουλ

Τόρες: “Δυσκολεύτηκα να πω στον Τζέραρντ ότι θα φύγω”

Στο δέσιμό του με τον Στίβεν Τζέραρντ περιέγραψε ο Φερνάντο Τόρες.

25.11.2019 | 11:26

Ο Φερνάντο Τόρες αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του και με αφορμή αυτό, αποθέωσε την σχέση του με τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο Ισπανός, ερωτώμενος για το πιο σκληρό πράγμα που έχει χρειαστεί να κάνει, έκανε μια τρομερή αποκάλυψη. Απαντώντας λοιπόν σε αυτό το ερώτημα, εξήγησε ότι δυσκολεύτηκε απίστευτα να αποκαλύψει στον Τζέραρντ ότι θα φύγει από την Λίβερπουλ.

Ο Τόρες δεν διάλεξε αυτό το περιστατικό για να σταθεί στην αυστηρότητα του αρχηγού της Λίβερπουλ. Το ανέφερε γιατί θέλησε να δείξει πόσο σκληρό ήταν για εκείνον να αποχωριστεί τον συμπαίκτη του. Είχαν τρομερή σχέση μεταξύ τους και ο Τόρες θεωρεί ότι ποτέ δεν βρήκε κάποιον σαν εκείνον. Ήταν φτιαγμένοι για να παίζουν μαζί.

Τα λόγια του Τόρες

“Το να ανακοινώσω στον Τζέραρντ ότι φεύγω από την Λίβερπουλ, ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ. Ποτέ δεν βρήκα κάποιον σαν κι αυτόν. Ήμασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον”,ανέφερε ο Ισπανός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version