Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λιχτστάινερ: «Ο Έμερι δυσκολευόταν με τους κορυφαίους παίκτες»
Άρσεναλ

Λιχτστάινερ: «Ο Έμερι δυσκολευόταν με τους κορυφαίους παίκτες»

Οι λόγοι για τους οποίους δεν έμεινε περισσότερο στα... κόκκινα ο Ισπανός τεχνικός, όπως τους απέδωσε ο έμπειρος μπακ

03.12.2019 | 16:25

Το λόγο για τον οποίο πιστεύει πως δεν πέτυχε στην Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Στέφαν Λιχτστάινερ.

Αν και ο Ελβετός μπακ δεν ήταν μεταξύ των παικτών που χρησιμοποιούσε τακτικά ο Ισπανός τεχνικός, οι δηλώσεις του θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον τιμητικές και ειλικρινείς.

«Δεν υπήρχε κάτι αρνητικό πέρα από αυτό»

«Όταν ο προπονητής σου δεν σε βάζει ούτε σε ένα παιχνίδι μέσα σε διάστημα 2 μηνών είναι εύκολο να κριτικάρεις. Ωστόσο δεν είμαι έτσι εγώ» δήλωσε προς τιμήν του αρχικά ο Ελβετός.

«Πιστεύω πως ο Έμερι δυσκολευόταν με τους κορυφαίους παίκτες. Μάλλον δεν μπορούσε να έχει τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους για να πάρει το 100% από αυτούς. Παρόλα αυτά οι προπονήσεις ήταν καλές, δεν νομίζω πως πήγαινε κάτι άλλο αρνητικά στον σύλλογο».

Συμπληρώνοντας, όντας ένας από τους λίγους πολύπειρους παίκτες στην Άρσεναλ την μοναδική σεζόν που βρέθηκε στο Λονδίνο, ο Λιχτστάινερ θεωρεί πως η έλλειψη εμπειρίας είναι αυτό που πλήρωνε και πληρώνει ακόμα και σήμερα ο Αγγλικός σύλλογος:

«Οι νέοι παίκτες που έχει η Άρσεναλ είναι πραγματικά απίστευτοι, παρόλα αυτά χρειάζονται και εμπειρότεροι παίκτες γύρω τους».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version