Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ρονάλντο δεν θα πήγαινε ούτε στην άλλη βράβευση αν δεν έπαιρνε το βραβείο!
Γιουβέντους

Ο Ρονάλντο δεν θα πήγαινε ούτε στην άλλη βράβευση αν δεν έπαιρνε το βραβείο!

Καταγγελία που χαλάει την "εικόνα" του Ρονάλντο από Ιταλό δημοσιογράφο.

03.12.2019 | 12:57

Απίστευτη καταγγελία από Ιταλό δημοσιογράφο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά και από αυτό, τα σχόλια γύρω από την παθολογική εξάρτηση του Ρονάλντο με την -νίκη- έχουν πάρει φωτιά. Ο Πορτογάλος δεν δέχεται να χάνει και από ότι φαίνεται αυτό έχει εξελιχθεί σε τρομερό βαθμό στην ψυχοσύνθεσή του.

Ένας Ιταλός δημοσιογράφος περιέγραψε ότι συνέβη στην βράβευση του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, ως του κορυφαίου στην ΣέριεΑ. Ο Κριστιάνο όπως έγινε γνωστό, δεν πήγε στην εκδήλωση για την Χρυσή Μπάλα, επειδή παραλάμβανε το βραβείο του στην Ιταλία. Παρόλα αυτά, ούτε εκεί είχε σκοπό να πάει, αν δεν ήταν ο νικητής.

Σύμφωνα λοιπόν με την μαρτυρία του Παλμέρι, ο Πορτογάλος περίμενε μέσα στο ΑΜΑΞΙ, μέχρι να του γίνει γνωστό ότι εκείνος τελικά θα πάρει το βραβείο. Μάλιστα, όταν το πληροφορήθηκε, βγήκε και ξεκίνησε να μπαίνει στο χώρο της εκδήλωσης, με τους σωματοφύλακές του να απαγορεύουν στους φωτογράφους να τον φωτογραφήσουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version