Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Βαλβέρδε δεν σκέφτεται την απόσυρση του Μέσι!
Μπαρτσελόνα

Ο Βαλβέρδε δεν σκέφτεται την απόσυρση του Μέσι!

ο Βαλβέρδε δεν ανησυχεί ακόμα για το πότε θα σταματήσει ο Μέσι.

06.12.2019 | 21:04

Δεν ξέρουμε αν εννοεί ότι δεν θέλει να το σκέφτεται(!!!), πάντως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δηλώνει ήσυχος ως αναφορά το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός έβαλε φωτιά με την δήλωσή του μετά την απονομή της χρυσής μπάλας. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα είπε ότι για εκείνον είναι το σημαντικότερα από τα 6 βραβεία του, γιατί σιγά σιγά η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στην Ισπανία και όλοι προσπαθούν να μάθουν τις ακριβείς προθέσεις του ποδοσφαιριστή. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε, αλλά έδειξε ότι δεν αγχώνεται ιδιαίτερα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε ότι ο Μέσι δεν αποσύρεται άμεσα και ότι αυτό που δήλωσε ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικά. Ξέρει ότι δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, οπότε δεν είναι λόγος ικανός να τον αγχώσει. Εξάλλου ο Αργεντινός βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση που δεν παραπέμπει καθόλου σε ποδοσφαιριστή έτοιμο να σταματήσει. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι προπονητής της ομάδας όταν θα συμβεί αυτό, να προσθέσω εγώ…

Η δήλωση του Βαλβέρδε

“Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο απόσυρσης του Μέσι. Ο Λέο είναι 32 χρονών και δεν σκέφτεται να σταματήσει αύριο. Είναι νομοτελειακό ότι κάποια στιγμή αυτό θα γίνει, αλλά όχι τόσο άμεσα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής περνάει τα 30 είναι λογικό να το σκέφτεται περισσότερο από πριν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version