Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα ζαχαρωτά…ξέσπασαν με τριάρα
Έβερτον

Τα ζαχαρωτά…ξέσπασαν με τριάρα

Η Έβερτον εποχή ξέσπασε με τριάρα ενάντια στην Τσέλσι στο πρώτο ματς του Ντάγκαν Φέργιουσον στον πάγκο.

07.12.2019 | 16:34

Η Έβερτον υποδέχθηκε την Τσέλσι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τα ζαχαρωτά βρέθηκαν στην ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι ήταν μονόδρομος. Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της ομάδας του Λίβερπουλ. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο Ντάγκαν Φέργκιουσον.

Ο Ριτσάρλισον άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του στο 5′. Ο Σιντιμπέ βρήκε τον Βραζιλιάνο και εκείνος σκόραρε με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα. 4 γκολ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές έχει ο Ριτσάρλισον.

Ο Άμπραχαμ απείλησε στο 25′ και στο 33′ αλλά το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Πολύ νωρίς στο 49′ ο Κάλβερτ Λιούιν στο 49′ διπλασίασε τα τέρματα για τα ζαχαρωτά.

Στο 52′ όμως ο Κόβασιτς μείωσε σε 2-1 κρατώντας την Τσέλσι ζωντανή στο παιχνίδι. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι κακά τα ψέματα να έπαιζε καλύτερα πάρα το προβάδισμα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι εξισορρόπησε.

Στο 84′ ο Γουόλκοτ εκμεταλλεύεται την λάθος επαναφορά του Κέπα. Μέσα στην περιοχή της Τσέλσι οι Ντέιβις και Κάλβερτ Λιούιν συνδιάστηκαν με τακουνάκι και γενικά με Πρεμιερλιγκάτους τρόπους. Ο Άγγλος επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την Έβερτον.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version