Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Βολιδοσκοπεί» τον Έμερι η Έβερτον
Έβερτον

«Βολιδοσκοπεί» τον Έμερι η Έβερτον

Ο Ισπανός τεχνικός αν και απολύθηκε από την Άρσεναλ μπορεί να ξαναβρεί σύντομα δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ

09.12.2019 | 16:11

Ενδιαφέρον για τον πρώην προπονητή της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, φαίνεται πως έχει εκδηλώσει η Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» τα οποία στις αρχές του μήνα έμειναν χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Μάρκο Σίλβα, εξετάζουν τον Ισπανό τεχνικό ως πιθανό αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Από τα Μέσα της Αγγλίας αναφέρεται πως υπήρξε ανεπίσημη συνάντηση των δύο πλευρών στο Λονδίνο, ο Βάσκος φαίνεται πως θέλει χρόνο να εξετάσει την επόμενη κίνησή του.

Δύσκολο να μείνει ο Ντάνκαν, στο κάδρο και ο Κόβατς

Αν και ο υπηρεσιακός τεχνικός, Ντάνκαν Φέργκιουσον εντυπωσίασε απέναντι στην Τσέλσι, επικρατώντας με 3-1, δύσκολα θα μονιμοποιηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, κυρίως λόγω της απειρίας του.

Μάλιστα, στις εξέδρες του «Γκούντισον Παρκ» βρέθηκε και ο τέως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς, ο οποίος ωστόσο ισχυρίσθηκε πως ήθελε απλά να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Μαρσέλο Γκαγιάρδο της Ρίβερ Πλέιτ, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, αλλά και ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος ήταν για 11 χρόνια προπονητής του συλλόγου του Μέρσεϊσάιντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version