Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτόν θέλει για αντί-Νεϊμάρ η Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Αυτόν θέλει για αντί-Νεϊμάρ η Παρί!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζονται για την αποχώρηση του Νεϊμάρ!

10.12.2019 | 14:23

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη καταλήξει στο ποιος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης σε περίπτωση αποχώρησης του Νεϊμάρ!

Στην Γαλλία θεωρούν πως αργά ή γρήγορα ο Νεϊμάρ θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά το τέλος της φετινής σεζόν θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του, με πιθανότερο προορισμό του την Μπαρτσελόνα. Οι σχέσεις του Βραζιλιάνου με τους ανθρώπους της ομάδας δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο μετά τα πεπραγμένα του περασμένου καλοκαιριού. Έτσι η διοίκηση της Παρί είναι έτοιμη να συζητήσει μια ενδεχόμενη πώληση του στους Καταλανούς…

Στην Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να καλύψουν άμεσα και επάξια το κενό που θα αφήσει ο Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με Μέσα από την Γαλλία, οι Παριζιάνοι επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Σαντιό Μανέ! Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι στην κορυφή της λίστας των πρωταθλητών Γαλλίας. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει επίσημη κρούση για να τον φέρουν στο Παρίσι! Σίγουρα η απόκτηση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

O άσος από την Σενεγάλη έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι Άγγλοι δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν για την πώληση του.

Πάντως στην Παρί θεωρούν πως υπάρχουν… ελπίδες. Αυτό διότι αναμένεται να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα από την αποχώρηση του Νεϊμάρ. Κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσουν να κάνουν μια αρκετά γενναιόδωρη προσφορά στους «reds» για τον Μανέ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version