Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρδιόλα: « Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο σημαντική από το Τσάμπιονς Λιγκ »
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρδιόλα: « Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο σημαντική από το Τσάμπιονς Λιγκ »

Ο Πέπ Γκουαρδιόλα διευκρίνισε ότι πιο σημαντική είναι η Πρέμιερ Λιγκ αυτήν την περίοδο και όχι το Τσάμπιονς Λιγκ

10.12.2019 | 23:52

Μετά τα προκριματικά σειρά έχουν οι γύροι των knockout για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει το βλέμμα του και την προσοχή του μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ για τώρα.

Ο Καταλανός προπονητής είπε χαρακτηριστικά τα εξής: ‘ ‘Εχουμε πολλούς τραυματισμούς. Έχουμε πολλούς νέους ηλικιακά παίκτες εδώ και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την καλύτερη ομάδα που έχουμε για να μην έχουμε αρνητικές συνέπειες. Έχουμε ήδη προκριθεί και η Πρέμιερ Λίγκ είναι πιο σημαντική τώρα από το Τσάμπιονς Λιγκ.’

Αλλά ο προπονητής της Σίτι μίλησε και για την δυναμική της Ντιναμό. Οι Κροάτες θα τα δώσουν όλα στην τελευταία αγωνιστική. Βρίσκονται 1 βαθμό μόλις πίσω από την δεύτερη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Γκουαρδιόλα είπε για την Ντιναμό Ζάγκερμπ: ‘ Έχουν τόσο γρήγορους παίκτες, είναι αλήθεια τόσο γρήγοροι. Έχουν κάνει καλή πορεία μέχρι τώρα στην διοργάνωση, έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουν μακριά.’

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version