Ίντερ

Ζλάταν: “Ο Αντριάνο ήταν κτήνος”!

Αποθέωσε Αντριάνο ο Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε μια αναδρομή στο παρελθόν μίλησε για τον Αντριάνο και τα χρόνια που συνυπήρξαν στην Ίντερ. Ο Βραζιλιάνος μπορεί πλέον να έχει ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό και από ότι μαθαίνουμε άσχημο δρόμο. Παρόλα αυτά, γίνονται συχνές αναφορές στον παικταρά που ήταν κάποτε. Μιλάμε για έναν επιθετικό που τρόμαζε τους αντιπάλους και αν δεν του είχαν συμβεί όλα αυτά, θα άφηνε εποχή.

Για να καταλάβετε για τι ποδοσφαιριστή μιλάμε, μέχρι και ο Ζλάταν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Πράγμα αρκετά έως πάρα πολύ σπάνιο. Για να επιλέξει ο Σουηδός να παραμερίσει τον εαυτό του και να ασχοληθεί με κάποιον άλλον, που μάλιστα έπαιζε και στην ίδια θέση, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά. Image

Ο Ζλάταν αναφέρθηκε στην εποχή που πήγε στην Ίντερ. Αποκάλυψε ότι φεύγοντας από την υποβιβασμένη Γιουβέντους για το Μιλάνο , το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, ήταν να κρατήσει τον Αντριάνο στο ρόστερ. Όπως είπε ήταν ένας παίκτης που ήθελε πολύ να παίξει μαζί του.

Τα λόγια του Ζλάταν

Ο Σουηδός ανέφερε: “Όταν έφτασα στην Ίντερ, το πρώτο πράγμα που που είπα στον πρόεδρο όταν πήγα στην ομάδα, ήταν ότι ήθελα να κρατήσει τον Αντριάνο. Ήταν ένας επιθετικός που ήθελα να παίξω μαζί του. Ήταν ένα κτήνος. Κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Δεν γινόταν να του πάρεις την μπάλα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ