Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρεολά : « Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με την Μπρίζ »
Ρεάλ Μαδρίτης

Αρεολά : « Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με την Μπρίζ »

Ο Αρεολά επισήμανε ότι το μυαλό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόνο στο ματς με την Μπρίζ και μετά από αυτό θα σκεφτούν και το Ελ Κλάσσικο.

11.12.2019 | 14:41

Ο Αλφόνσε Αρεολά δήλωσε ότι όλοι στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την Μπριζ. Ενώ υπογράμμισε ότι μετά θα σκεφτούν το Ελ Κλάσικο με την Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε ότι σε 8 μέρες θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας.

Ο Αρεολά είπε στην συνέντευξη τύπου ότι: ‘ Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ( το Ελ Κλάσικο) στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι ( με την Μπριζ). Πρέπει να νικήσουμε το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αργότερα.’

Ο Αρεολά αναφέρθηκε και στο 2-2 των μερέγχες με την Μπριζ στην δεύτερη αγωνιστική στο Μπερναμπέου. Σε εκείνο το ματς είχε μπει ως αλλαγή στην θέση του Κορτουά.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Παρί είπε χαρακτηριστικά ότι: ‘ Η Μπρίζ είναι πολύ επιθετική ομάδα. Στην Μαδρίτη μας δυσκόλεψαν από τα πρώτα λεπτά και σκόραραν πολύ νωρίς. Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι καλά και να πάρουμε την ρεβάνς. Έχουμε μεγάλο κίνητρο αν και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πρέπει να νικήσουμε το παιχνίδι και τίποτα άλλο.’

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version