Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο: “Ο Μέσι είναι σαν ταινία πορνό”
Μπαρτσελόνα

Μουρίνιο: “Ο Μέσι είναι σαν ταινία πορνό”

Ο Μουρίνιο έκανε μια απίστευτη παρομοίωση για τον Μέσι

12.12.2019 | 12:11

Η φετινή Χρυσή Μπάλα δημιούργησε πολλές συζητήσεις, πολλές διαφωνίες και γενικότερα μια συνολική αντιπαράθεση δύο ή και περισσότερων κόσμων. Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε το βραβείο και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία με 6 Χρυσές Μπάλες στην κατοχή του. Ο Βαν Ντάικ από την άλλη έφτασε κοντά, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια.

Από τότε, πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν πάρει θέση για το ποιος έπρεπε να αναδειχτεί ο κορυφαίος της χρονιάς. Άλλοι στο πλευρό του Μέσι, άλλοι σε αυτό του Ολλανδού σέντερ μπακ την Λίβερπουλ. Πολλά ειπώθηκαν και άλλα τόσα θα ειπωθούν μέχρι να καταλαγιάσει το θέμα. Το πιο ωραίο όμως που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες, βγήκε από το στόμα του Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, μας συνήθιζε και συνεχίζει να το κάνει, σε τρομερές δηλώσεις. Είτε αυτές αφορούν τον ίδιο, είτε τους συναδέλφους του, είτε κάποιους ποδοσφαιριστές, τα λόγια του Μουρίνιο βγάζουν σχεδόν πάντα είδηση. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την απίστευτη ατάκα του για τον Μέσι. Η παρομοίωση που έκανε για τον Αργεντινό θα μείνει στην ιστορία.

Η απίθανη ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος μίλησε για τον Μέσι και έδωσε ρέστα: “Ο Μέσι είναι σαν μια ταινία πορνό. Όλοι ανεξαιρέτως βλέπουν και τους αρέσει, αλλά δημόσια το αρνούνται”!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version