Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σαλάχ τρελός οδηγεί την Λίβερπουλ (vid)
Λίβερπουλ

Σαλάχ τρελός οδηγεί την Λίβερπουλ (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υπέγραψε με δυο εξαιρετικά γκολ τη νίκη (2-0) της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουότφορντ.

14.12.2019 | 16:27

Η Λίβερπουλ τα βρήκε «μπαστούνια» απέναντι στην ουραγό Γουότφορντ, όμως είχε Σαλάχ και έτσι πήρε το 3ποντο, επικρατώντας με 2-0.

Τι και αν στα χαρτιά αγωνιζόταν ο πρωτοπόρος με τον ουραγό; Στο ποδόσφαιρο, ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Η Γουότφορντ στάθηκε εξαιρετικά στο Άνφιλντ και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά.

Το έψαχνε η Γουότφορντ, το βρήκε η Λίβερπουλ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ορμή στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως αν θέλουν να έχουν μια ελπίδα, πρέπει να αιφνιδιάζουν. Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ έχει την τύχη να διαθέτει Άλισον και Βαν Ντάικ.

Στο 24′ ο Χιούζ βρέθηκε στη γωνία της περιοχής, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και πέρασε άουτ.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 37′ οι «σφήκες» κέρδισαν κόρνερ. Παρόλα αυτά, η φάση δεν είχε καθόλου καλή εξέλιξη.

Οι αμυντικοί της Λίβερπουλ απομάκρυναν εύκολα και η μπάλα έφτασε στον Μανέ, στον χώρο του κέντρου. Ο Σενεγαλέζος χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, πέρασε κάθετα για τον Σαλάχ που έφυγε στον χώρο.

Αφού απέφυγε με εξαιρετική ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλό, ο Μο Σαλάχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ για το 1-0.

Έτσι η Λίβερπουλ κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια, απέναντι σε μια Γουότφορντ που μόνο ρόλο κομπάρσου δεν είχε.

Τίποτα, εκτός από…Σαλάχ

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μανέ πέτυχε γκολ, όμως αυτό ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR, καθώς υπήρχε οφσαίντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 61′ ο Ντεουλοφέου ζήτησε πέναλτι, καθώς έπεσε στην περιοχή, όμως ο Αντρέ Μάρινερ ήταν κάθετος και διέταξε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Αφού λοιπόν η Γουότφορντ δεν μπορούσε, ο Μο Σαλάχ ήρθε να τελειώσει το παιχνίδι, με γκολ στο 90′.

Ο Οριγκί δεν κατάφερε να κάνει καλό σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα όμως έφτασε στον Σαλάχ που με άριστο τακουνάκι από κοντά νίκησε τον Φόστερ για το 2-0.

Με αυτή τη νίκη, η Λίβερπουλ έφτασε τους 49 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη δεύτερη Λέστερ (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο). Από την άλλη, η Γουότφορντ πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τους 9 βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τα γκολ, καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version