Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με πολλές αλλαγές η Σίτι!
Μάντσεστερ Σίτι

Με πολλές αλλαγές η Σίτι!

Ιδιαίτερη τακτική για Πεπ, πάλι χωρίς Λακαζέτ η Άρσεναλ

15.12.2019 | 17:44

Με πολλές αλλαγές κατεβάζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα την ομάδα του, στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Οι ενδεκάδες βγήκαν και από ότι φαίνεται ο Καταλανός τεχνικός έχει μια διαφορετική τακτική με την οποία σκοπεύει να προσεγγίσει το παιχνίδι. 

Εκτός από τον Νταβίντ Σίλβα που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα απουσιάσει, υπάρχουν και περαιτέρω τροποποιήσεις. Στην αρχική ενδεκάδα δεν ξεκινούν ούτε ο Μπερνάρντο Σίλβα, ούτε ο Μαχρέζ, παρόλο που μια θέση έμεινε κενή λόγω Σίλβα. Αντιθέτως οι δυο τους είναι στον πάγκο και θέση στους βασικούς πήραν οι Φόντεν και Γκιουντογάν. Η Λογική λέει ότι με αυτές τις επιλογές, ο Ντε Μπρούιν θα κινείται από τα δεξιά, αλλά φυσικά σε ελεύθερο ρόλο. Επίσης αριστερά θα παίξει ο Μεντί και όχι ο Ανχελίνο που γενικά προτιμάται στα ντέρμπι.

Έξω ο Λακαζέτ, μέσα ο Μαρτινέλι

Ο Λιούμπεργκ για δεύτερο σερί ματς δεν ξεκινάει βασικό τον Λακαζέτ. Ο Σουηδός δείχνει ότι θέλει να τηρήσει ευλαβικά το 4-2-3-1 γιαυτό δεν κατεβαίνει με Ομπαμεγιανγκ και Λακαζέτ μαζί. Προτιμά τον Μαρτινέλι που ξεκινάει τις προσπάθειές του από αριστερά. Πάντως ο Γάλλος σίγουρα δεν θα είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος με το να μην είναι βασικός σε αυτή την Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version