Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εντείνει τις προσπάθειες για Ρουίζ η Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Εντείνει τις προσπάθειες για Ρουίζ η Ρεάλ!

Θα το παλέψει... μέχρι τέλους η Ρεάλ, προκειμένου να φέρει τον Φαμπιάν Ρουίζ στην Μαδρίτη!

27.12.2019 | 18:04

Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκτήσουν τον Φαμπιάν Ρουίζ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και είναι ακόμα νωρίς, προετοιμάζει τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Οι Μαδριλένοι θα χρειαστεί να προβούν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, όπως προκύπτει από τα ισπανικά ρεπορτάζ.

Εδώ και μήνες κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει την «βασίλισσα» να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Φαμπιάν Ρουίζ. Ο Ισπανός μέσος αγωνίζεται στην Νάπολι με ιδιαίτερη επιτυχία, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις αρκετών συλλόγων.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως αυτό το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί. Ο μέσος των παρτενοπέι φαίνεται να έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις των Ιταλών, οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Έτσι δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν… καίγεται να παραμείνει στην Νάπολι.

Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολη μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Μαδρίτη. Οι Ναπολιτάνοι ζητούν 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποδεσμεύσουν τον 23χρονο άσο. Από την άλλη όμως ο Ισπανός δείχνει να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να παίξει με την φανέλα των μερένχες.

Τον Ιανουάριο αναμένεται να υπάρχουν μερικές πρώτες επαφές ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, προκειμένου να “ζυγιστούν” τα δεδομένα. Πάντως οι άνθρωποι της Ρεάλ θα… παλέψει για να τα καταφέρει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version