ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

Θα κάνει την έκπληξη η Έβερτον με νίκη μέσα στο Άνφιλντ;

Θα καταφέρει η Έβερτον να νικήσει στον Άνφιλντ την Λίβερπουλ στο πλαίσιο του τρίτου γύρου Κυπέλλου Αγγλίας;

Θα κάνει την έκπληξη  η Έβερτον με νίκη μέσα στο Άνφιλντ;

Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Έβερτον στο Άνφιλντ στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας. Η δράση του Κυπέλλου Αγγλίας συνεχίζεται σήμερα Κυριακή. Το ντέρμπι του Μέρσισαιντ κλέβει την παράσταση από τα υπόλοιπα ματς.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη για πολύ καιρό στο πρωτάθλημα. Τον προηγούμενο μήνα όταν η πρώτη ομάδα ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η δεύτερη ομάδα έπαιξε αγώνα για το Λίγκ Καπ ( Καραμπάο Καπ). Η Λίβερπουλ είχε κατέβει με την Κ23 και έχασε από τους χωριάτες.

Από την άλλη μεριά η Έβερτον ανέβηκε τον τελευταίο μήνα τόσο με τις προπονητικές δεξιότητες του υπηρεσιακού Ντάνγκαν Φέργκιουσον, όσο και με την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε καθαρά από την Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Όμως η Έβερτον έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Η ομάδα του Κλοπ φιλοξένησε τα ζαχαρωτά ακόμα μια φορά φέτος. Η ήττα με 5-2 ήταν διασυρμός και έφερε την απόλυση του Μάρκο Σίλβα από την ομάδα του Λίβερπουλ. Σε εκείνο το ματς είχαν σκοράρει μεταξύ άλλων και οι Οριγκί, Σακίρι, Μανέ και Βαινάλντουμ.

Το Κύπελλο Αγγλίας όμως είναι διαφορετικό. Είναι μόνο ένα ματς και μιλάμε για ένα ντέρμπι. Οι ομάδες θα κάνουν ροτέισον και κυρίως θα παίξουν με τους αναπληρωματικούς και την δεύτερη ομάδα.

Λίβερπουλ

Από το προηγούμενο ματς με την Έβερτον ο Ναμπί Κειτά είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Η λίστα των τραυματιών για την Λίβερπουλ δεν είναι μικρή. Οι Μάτιπ, Λόβρεν, Φαμπίνιο, Άλεξ Όξλειντ-Τσάμπερλειν και Σακίρι είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Κλοπ όπως πρωτοείπαμε θα κάνει ροτέισον και θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας το σύστημα 4-2-3-1. Ο Αντριάν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τον Άλισον να μένει στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Μεγάλες αλλαγές θα έχουμε και στην άμυνα. Νατ Φίλιππς και Τζόε Γκόμεζ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κι-Γιάνα Χέβερ θα παίξει ως δεξί μπακ ενώ ο Τζέιμς Μίλνερ ως αριστερό μπακ. Αναμένεται ροτέισον στους μπακ Ρόμπερτσον και Αλεξάντερ-Άρνολντ, οι οποίοι θα μείνουν εκτός.

Ο Ναμπί Κειτά επέστρεψε από τον τραυματισμό και θα είναι μάλλον αμυντικό χαφ με τον Άνταμ Λαλλανά. Ο Χάρβει Έλλιοτ θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ. Ενώ ο Οριγκί θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ. Σαν δεκάρι θα φορέσει την φανέλα της Λίβερπουλ για πρώτη φορά ο Μιναμίνο. Όπως και ο Βαν Ντάικ πριν 1-2 χρόνια έτσι και ο Ιάπωνας Μιναμίνο θα κάνει το ντεμπούτο του λογικά στο ματς του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ράιαν Μπρόστερ.

Έβερτον

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει νέους τραυματισμούς να τον περιορίζουν. Βέβαια τρεις ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός δράσης για πολλούς μήνες. Ο λόγος φυσικά για τους Γκμπαμίν, Αντρέ Γκόμεζ και Άλεξ Ιβόμπι.

Ο Αντσελότι θα κατεβάσει την ομάδα του σε διάταξη 3-5-2. Θα κάνει αλλαγές αλλά ο βασικός κορμός θα παραμείνει ο ίδιος. Ο Γιόνας Λέσλ αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Ο Πίκφορντ λογικά θα μείνει στον πάγκο για κάποιες ανάσες. Οι Μίχαελ Κιν, Μέισον Χόλγκειτ και Γιέρι Μίνα θα είναι τρεις αμυντικοί της Έβερτον.

Το βάρος της ομάδας θα πέσει στο κέντρο. Άρα τα ζαχαρωτά θέλουν να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν φάσεις. Ο Κόλμαν θα ανέβει πιο ψηλά και θα καλύψει την δεξιά πτέρυγα σαν δεξί εξτρέμ. Από την άλλη μεριά ο 35 χρόνος Λέιτον Μπέινς θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ. Ο Μόργκαν Σνάιντερλειν επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και θα παίξει στο κέντρο. Μαζί του στα χαφ θα βρίσκονται και οι Τομ Ντέιβις και Γκίλφι Σίγκουρντσον.

Μπερνάρντ και Μόιζε Κιν θα είναι οι δύο επιθετικοί στην κορυφή της επίθεσης. Με τους Ριτσάρλισον και Κάλβερτ-Λιούιν να μένουν στον πάγκο για να πάρουν ανάσες.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι αυτό θα είναι το 235ο ντέρμπι του Μέρσισαιντ. Θα είναι 25η φορά που οι δύο ομάδες του Λίβερπουλ συναντιούνται αντιμέτωπες στο Κύπελλο Αγγλίας. Είναι το ζευγάρι με τα περισσότερα ματς στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ έχει νικήσει τα 11 από τα προηγούμενα 24 ματς Κυπέλλου ενάντια στην Έβερτον. Τα ζαχαρωτά επικράτησαν σε 7 αγώνες ενώ 6 ματς έληξαν ισόπαλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ