Ατλέτικο Μαδρίτης

Φέλιξ: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήμουν χαρούμενος στην Μπενφίκα»

Ο Φέλιξ επισημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του ενώ ανέφερε ότι δεν θα ήθελε κάποτε να γυρίσει πίσω στα πάτρια εδάφη.

Ο Φέλιξ φέτος το καλοκαίρι έκανε μια μεγάλη μεταγραφή από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για 113 εκατομμύρια στερλίνες. Αλλά σε 12 εμφανίσεις στην Λα Λίγκα έχει σκοράρει μόνο 2 γκολ.

Τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο για τον 20 χρόνο επιθετικό. Ο Φέλιξ παραδέχθηκε πως κοιτάει το μέλλον του και ίσως μια επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

‘ Τώρα παρατηρώ γιατί ήμουν χαρούμενος στην Μπενφίκα. Σχεδιάζω μια μέρα να γυρίσω και να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δήλωσε σε ένα επεισόδιο του Benfica Play σύμφωνα με το Mundo Deportivo ότι: ‘ Τώρα παρατηρώ γιατί ήμουν χαρούμενος στην Μπενφίκα. Σχεδιάζω μια μέρα να γυρίσω και να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα.

Ο Φέλιξ στην συνέντευξη θυμήθηκε τα πιο σημαντικά ματς που έπαιξε με την Μπενφίκα. Από αυτά ξεχώρισε το 4-2 στο Γιουρόπα Λιγκ ενάντια στην Άιντραχτ Φρανγκφούρτης. Σε εκείνο το ματς είχε σκοράρει και χατ τρικ.

Ο Φέλιξ δήλωσε ότι: ‘ Στο τρίτο γκολ μόλις μπήκε δάκρυσα. Βγήκε όλο το άγχος που είχα σαν βάρος. Πριν 2 μέρες είχα ακούσει στα αποδυτήρια σχόλια για εμένα που δεν μου είχαν αρέσει. Πήγα στο μπάνιο και άρχισα να κλαίω. Κανείς δεν το ήξερε αλλά μόλις σκόραρα το χατ τρικ ένιωσα ελεύθερος. Τα έδωσα όλα.’

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ