Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νεϊμάρ: “Πιο καλά προετοιμασμένοι από ποτέ”!
Παρί Σεν Ζερμέν

Νεϊμάρ: “Πιο καλά προετοιμασμένοι από ποτέ”!

Ο Νεϊμάρ θεωρεί ότι φέτος γίνεται καλή δουλειά και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ.

08.01.2020 | 19:29

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από το γνωστό σύνδρομο της ομάδας που “δεν έχει φανέλα”. Οι Γάλλοι ναι μεν παίρνουν εύκολα το πρωτάθλημα στην χώρα του κάθε χρόνο, αυτό που τους “καίει” όμως, είναι μια διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική θα έλεγε ότι θα ήτα φαβορί για τον τίτλο, αλλά με αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολο κάποιος να τολμήσει να το πει.

Το σίγουρο είναι, ότι η Παρί έχει φτιαχτεί με στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για το αν θεωρεί εφικτό κάτι τέτοιο να συμβεί. Ο Βραζιλιάνος, όντας προσγειωμένος και χωρίς να λέει πολλά, έδωσε και στην ομάδα του, πιθανότητες κατάκτησης της κούπας.

Το πιο ενδιαφέρον όμως που προέκυψε από αυτά που είπε, ήταν αυτό σχετικά με την χημεία και την προετοιμασία της ομάδας. Δεν ξέρουμε αν ο Νεϊμάρ πέταξε κάποια “αιχμή” για τις προηγούμενες χρονιές. Το σίγουρο, είναι ότι στάθηκε στην φετινή καλύτερη προετοιμασία που έχει γίνει.

Η δήλωση Νεϊμάρ

“Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Αν κρίνω από τους παίκτες και την ομάδα, έχουμε την ευκαιρία μας. Κατά την άποψή μου, είναι η χρονιά με την πιο σκληρή προετοιμασία”, ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version