Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ματσάρα με σκορ 3-2 και πρόκριση για την Ατλέτικο Μαδρίτης! (video)
Μπαρτσελόνα

Ματσάρα με σκορ 3-2 και πρόκριση για την Ατλέτικο Μαδρίτης! (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα με 3-2 και να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ (video)

09.01.2020 | 23:22

Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξαν αντίπαλες στον ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ. Το ματς ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο απέκτησε πολύ ενδιαφέρον και τα γκολ έπεφταν βροχή. Ο Τόμας Πάρτει στο 5′ απείλησε με μακρινό σουτ για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα έκανε ευκαιρίες και τόσο με τον Βιδάλ στο 8′ όσο και με τον Μέσι στο 22′ και στο 29′ απείλησε την εστία των Ροχιμπλάνγκος.

Ο Γκριεζμάν είχε μια εξαιρετική φάση στο 39′ αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε την προσπάθεια και αποσόβησε τον κίνδυνο. Ο Κόκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά τη σέντρα σκόραρε το 0-1. Οι Καταλανοί μέσα σε 16 λεπτά κατάφεραν και…ανέτρεψαν το σκορ κάνοντας στο 62′ λεπτό με τον Γκριεζμάν το 2-1. Το 1-1 είχε πετύχει ο Λιονέλ Μέσι στο 51′.

Ο Σουάρεζ απείλησε με το σουτ του την εστία του Όμπλακ στο 65′ ενώ το γκολ του Πικέ ακυρώθηκε στο 74′ επειδή ήταν offside. Με πέναλτι ο Μοράτα στο 81′ έκανε το 2-2. Ενώ με ασίστ του Ισπανού επιθετικού ο Κορρέα στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version