Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην Κρίσταλ Πάλας ο Τοσούν!
Αγγλία

Στην Κρίσταλ Πάλας ο Τοσούν!

Στην Κρίσταλ Πάλας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσενκ Τοσούν.

10.01.2020 | 16:41

Μέχρι το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού από την Έβερτον, θα αγωνίζεται πλέον στην Κρίσταλ Πάλας, ο Τσενκ Τοσούν. Πριν λίγη ώρα πέρασε και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έτσι ο Τούρκος επιθετικός είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα των «αετών» κόντρα στην Άρσεναλ, για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το μαρτύριό του στην Έβερτον θα μπορούσαμε να πούμε ότι έλαβε τέλος. Ο Τοσούν έγινε ο πρώτος του αναμενόμενου “ξεσκαρταρίσματος” που ετοιμάζει ο Αντσελότι. Ο Τούρκος σέντερ φορ πήρε μεταγραφή στα “ζαχαρωτά”, με μεγάλες προσδοκίες. Προερχόταν από τρομερή σεζόν την οποία και εξαργύρωσε με την μεταγραφή του. Στην Έβερτον όμως, ποτέ δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Κινήθηκε στην μετριότητα και το τελευταίο (μεγάλο) διάστημα δεν αγωνιζόταν σχεδόν καθόλου.

Πλέον πάει στην Κρίσταλ Πάλας όντας γνώστης της αγγλικής πραγματικότητας και ελπίζοντας να κάνει “restart” στην καριέρα του. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έλλειψη υψηλού ανταγωνισμού για την κορυφή της επίθεσης και να καθιερωθεί ως βασικός σε αυτή.

Η ανακοίνωση της Κρίσταλ Πάλας

https://twitter.com/CPFC/status/1215619916138717184?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1215619916138717184&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Fkai-episima-stin-kristal-palas-o-tosoun%2F4034435

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version