Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: “Ασέβεια προς τον Βαλβερδε”!
Μπαρτσελόνα

Γκουαρντιόλα: “Ασέβεια προς τον Βαλβερδε”!

Στην ασεβή αντιμετώπιση που έχει ο Βαλβέρδε από τα μέσα , στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

13.01.2020 | 12:49

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι στον “αέρα”. Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” μετά την ήττα από την Ατλέτικο στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι κοντά στην έξοδο, αφού οι φωνές του κόσμου είναι πολύ έντονες εναντίον του. Ο Βάσκος έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν σε δύσκολη θέση, αλλά φαίνεται ότι αυτή την φορά δύσκολα θα την…γλιτώσει.

Το πιο περίεργο όμως σε αυτή την “κρίση” της θέσης Βαλβέρδε, είναι το παρασκήνιο. Κάθε μέρα βγαίνουν ρεπορτάζ με ονόματα για τον πάγκο της ομάδας. Όχι όμως ονόματα που ίσως να ενδιέφεραν την ομάδα, ονόματα για τα οποία η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει κάνει επίσημη πρόταση. Ο Τσάβι ήταν το πρώτο που ακούστηκε, μετά ήρθε αυτό του Κούμαν και τέλος αυτό του Ποτσετίνο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολουθώντας αυτές τις εξελίξεις αντέδρασε σε αυτή την ονοματολογία. Μίλησε για ασέβεια στο πρόσωπο του τεχνικού των Καταλανών που εφόσον δεν έχει αποχωρήσει θα έπρεπε να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα από τα μέσα.

Τα λόγια του Πεπ

«Οι προπονητές πάντα κρινόμαστε από τα αποτελέσματα, ό,τι κι αν κάνουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, καθώς το να κερδίζεις το πρωτάθλημα δεν είναι αρκετό. Λυπάμαι πολύ για τον Βαλβέρδε, δεν του αξίζει όλο αυτό. Είναι ασέβεια. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα και το λέω ως μέλος του κλαμπ. Αυτό μόνο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version