Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νιουκάστλ: Επαφή Μπρους-Άσλεϊ μετά από 4 μήνες για μεταγραφή!
Premier League

Νιουκάστλ: Επαφή Μπρους-Άσλεϊ μετά από 4 μήνες για μεταγραφή!

Δεν τα λένε και πολύ... συχνά οι δύο άνδρες στο στρατόπεδο των «καρακάξων»

14.01.2020 | 09:00

Η σχέση του Μάικ Άσλεϊ με τη Νιουκάστλ είναι τουλάχιστον… ιδιαίτερη, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ για τον Άγγλο επιχειρηματία στον αγγλικό Βορρά. Ο κόσμος επιθυμεί στην αποχώρηση του από την ομάδα, καθώς η αδιαφορία του (όπως αναφέρουν) και η έλλειψη μεγάλων επενδύσεων στην ομάδα έχουν φέρει σε κακή βαθμολογική θέση τους «ανθρακωρύχους» επί σειρά ετών.

Ωστόσο, ο Άσλεϊ φαίνεται να αποφάσισε να κινηθεί για μεγάλη μεταγραφή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», κλείνοντας συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Μπρους. Αυτή θα είναι μόλις η πρώτη τους επαφή μετά τον Αϋγουστο (!), καθώς ο  Μπρους και οι συνεργάτες του έχουν σχετική ελευθερία στις κινήσεις τους.

Ο έμπειρος τεχνικός εξετάζει τους παίκτες που μπορεί να φέρει στο Νιουκάστλ τον χειμώνα για να ανεβάσει την ομάδα από την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Αντεμόλα Λούκμαν της Λειψίας να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι ο Τζοέλιντον αποκτήθηκε έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο έχει προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα του με μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version