Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Δεν έχω εμμονή με το σκοράρισμα”!
Μπαρτσελόνα

Μέσι: “Δεν έχω εμμονή με το σκοράρισμα”!

Τα χρόνια περνούν και ο Μέσι αρχίζει να οπισθοχωρεί στον αγωνιστικό χώρο.

16.01.2020 | 22:13

Ο Λιονέλ Μέσι, εκτός των άλλων, είναι και ο άνθρωπος γκολ. Έχει πολλές αρετές μέσα στο παιχνίδι του, δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ, παρόλα αυτά βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική συνέπεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το 2019, ήταν ακόμα μια χρονιά όπου ο Αργεντινός σκόραρε παραπάνω από 50 γκολ μέσα στο ημερολογιακό έτος.

Παρότι λοιπόν ο Μέσι “ματώνει” τα αντίπαλα δίχτυα…συχνότατα, σε δήλωσή του, φαίνεται να αδιαφορεί για το σκοράρισμα. Όπως παραδέχτηκε, όσο μεγαλώνει, γυρνάει όλο και περισσότερο προς τα πίσω στον αγωνιστικό χώρο και κοιτάει περισσότερο να δημιουργεί παρά να εκτελεί. Ισχύει ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει αυξήσει την δημιουργικότητά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ρίξει τα “στάνταρ” του στο σκοράρισμα. Η δήλωσή του, ίσως είχε να κάνει περισσότερο με την ροπή του, παρά με το αποτέλεσμα αυτής.

Διαβάστε τα λόγια του Μέσι

“Έχω αρχίσει να μην σκέφτομαι το σκοράρισμα όλο και λιγότερο. Έχω ξεκινήσει να πηγαίνω προς τα πίσω και να γίνομαι περισσότερο δημιουργός από ότι εκτελεστής. Ποτέ δεν είχα εμμονή με το σκοράρισμα”, ανέφερε ο Αργεντινός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version