Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σαλάχ: “Φέραμε ισοπαλία επειδή ήμουν τραυματίας”!
Λίβερπουλ

Σαλάχ: “Φέραμε ισοπαλία επειδή ήμουν τραυματίας”!

Την δικιά του εξήγηση για την ισοπαλία με την Γιουνάιτεντ έδωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

17.01.2020 | 19:30

Η Λίβερπουλ κάνει ένα μαγικό πρωτάθλημα στην Αγγλία! Η πορεία της, έχει κάνει τους πάντες να αποδεχτούν ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όλος ο ανταγωνισμός αναγνωρίζει πλέον την ανωτερότητα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Αυτή η ανωτερότητα, την έχει φέρει από πολύ νωρίς, “αγκαλιά” με τον πολυπόθητο τίτλο. Βέβαια και να μην υπήρχε η παραδοχή των αντιπάλων, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Οι “κόκκινοι” έχουν καταφέρει το ασύλληπτο 20 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Η μοναδική απώλεια βαθμών, έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ώρα για να ξανσυναντηθούν αυτές οι δύο ομάδες έφτασε και ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει την δικιά του άποψη για το παιχνίδι.

Ο Αιγύπτιος σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι καθώς και το γεγονός ότι οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι η μοναδική ομάδα που αντιστάθηκε μέχρι σήμερα στην Λίβερπουλ. Εκείνο το 1-1 στο “Ολντ Τράφορντ” αποτελεί το μοναδικό στραβοπάτημα μέχρι σήμερα και αυτό εκ των πραγμάτων δίνει ακόμα λίγο πιο “πικάντικη” γεύση στο ντέρμπι.

Η ατάκα Σαλάχ

Ο Σαλάχ ερωτηθείς για το τι σκοπεύει να αλλάξει η ομάδα του ώστε να κερδίσει την Γιουνάιτεντ, έδωσε μια διαφορετική απάντηση. Μια απάντηση με δόση χιούμορ. Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ είπε χαρακτηριστικά: «Χάσαμε βαθμούς γιατί ήμουν εγώ τραυματίας».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version