Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζήτησε την απόκτηση του Αγουέρο ο Μέσι!
Μάντσεστερ Σίτι

Ζήτησε την απόκτηση του Αγουέρο ο Μέσι!

Τον Σέρχιο Αγουέρο πρότεινε ως κατάλληλο για την επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα ο Λίο Μέσι!

19.01.2020 | 13:52

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας ο Λίο Μέσι θέλει να φέρει τον συμπατριώτη του στο Καμπ Νόου!

Πλέον η Μπαρτσελόνα κινείται στους ρυθμούς του Κίκε Σετιέν. Ο νέος τεχνικός των Καταλανών θα κάνει το ντεμπούτο του στο σημερινό ματς κόντρα στην Γρανάδα. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν συνεχόμενες συναντήσεις με τους ανθρώπους των Μπλαουγκράνα προκειμένου να συζητηθούν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Σύμφωνα πάντα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, αποφασίσθηκε να υπάρξει η απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Απποφάση απόλυτα λογική, καθώς ο Λουίς Σουάρες θα απουσιάζει για τους επόμενες 3-4 μήνες.

Παρ’όλα αυτά οι λύσεις που υπάρχουν είναι λίγες, καθώς οι περισσότεροι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο. Πάντως ο Κίκε Σετιέν είχε συζήτηση με τον Λίο Μέσι, με τον Αργεντινό να ζητάει την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σίγουρα, η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο έμπειρος άσος έχει συμβόλαιο με τους Άγγλους, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Έτσι οι Καταλανοί θα χρειαστεί να καταβάλλουν ένα αρκετά υψηλό ποσό αν θέλουν να τον φέρουν στην Βαρκελώνη.

Την τελική απόφαση θα πάρει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο θεωρείται απίθανο να πει το “ναι”, καθώς δεν θέλει να πληρώσει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που πλέον βρίσκεται στα 31 του χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version