Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο του Ρενιέρ στην Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο του Ρενιέρ στην Ρεάλ!

Παίκτης της Ρεάλ με κάθε επισημότητα είναι ο Ζεσούς Ρενιέρ.

20.01.2020 | 18:33

Όπως είχαμε γράψει από χθες η Ρεάλ έκανε δικό της τον Ρενιέρ από την Φλαμένγκο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την βασίλισσα και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Το “deal” ήταν δεδομένο αφού ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Η Ρεάλ θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ομάδας του Βραζιλιάνου.

Παρά την μικρή καθυστέρηση στην έλευση του καθώς βρισκόταν σε αγώνα με την εθνική ομάδα της χώρας του, απέναντι στην Κολομβία, ο νεαρός άσος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής των “Μερένχες”. O Βραζιλιάνος θα τεθεί άμεσα στις διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, αν και αρκετά μέσα υποστηρίζουν πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δοθεί δανεικός μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Η Ρεάλ με μια λιτή ανακοίνωση μέσω Τουίτερ, ενημέρωσε για την μεταγραφή του 18χρονου. Πλέον μένει να δούμε πόσο άμεσα ο πάικτης πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Γάλλος, ήταν αυτός  που είχε εισηγηθεί την μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version