Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι 15ετίας!
Μπαρτσελόνα

Μέσι 15ετίας!

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε απέναντι στην Γρανάδα και συμπλήρωσε 15 συνεχόμενα χρόνια με γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

20.01.2020 | 12:59

Ζούμε στην εποχή του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Λίγο πολύ και οι δυο τους έχουν φτάσει σε σημείο να το λένε ανοιχτά, ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχουν σημαδευτεί ποδοσφαιρικά από την δικιά τους πορεία. Πάλι χθες το ρημάδι το πρόγραμμα τους έβγαλε να παίζουν σχεδόν την ίδια ώρα και πάλι και οι δύο “καθάρισαν” για τις ομάδες τους. Ο μεν Μέσι, έβαλε το γκολ της νίκης στο 76ο λεπτό και ξεμπλόκαρε την Μπαρτσελόνα. Ο δε Ρονάλντο, είχε άλλο ένα σόου μέσα στο 2020 και με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε αέρα τεσσάρων βαθμών στην ομάδα του.

Ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ που σημείωσε, έκανε αυτό που ο Κριστιάνο είχε προλάβει να πετύχει λίγες μέρες νωρίτερα. Ο Αργεντινός σκόραρε για 15ο σερί χρόνο σε αγώνα πρωταθλήματος. Μετά το πρώτο του το μακρινό 2005, ήρθε και αυτό κόντρα στην Γρανάδα χθες για να κλείσει έναν 15ετή κύκλο.

H διάρκεια το κλειδί

Η διάρκεια ήταν πάντα κάτι που ξεχώριζε για αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Μέσι και Ρονάλντο έχουν ευτυχίσει να αποφύγουν τους σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα τους. Αυτό είναι ουσιαστικά και ένα κομμάτι από την συνταγή της επιτυχίας τους, που τους διατηρεί κορυφαίους στην διάρκεια των χρόνων. Ένα από τα πολλά που τους έχει κάνει τους καλύτερους τους είδους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version