Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η “σατανική” σύμπτωση που συνδέει Χάλαντ-Ομπαμεγιάνγκ!
Ντόρτμουντ

Η “σατανική” σύμπτωση που συνδέει Χάλαντ-Ομπαμεγιάνγκ!

Μια απίστευτη σειρά συμπτώσεων ταυτίζει το ντεμπούτο του Χάλαντ με το αντίστοιχο του Ομπαμεγιάνγκ.

22.01.2020 | 19:07

Μια απίστευτη συγκυρία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει, συνέβη στο ντεμπούτο του Έρλινγκ Χάλαντ με την Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός κατά μία σατανική σύμπτωση μιμήθηκε απόλυτα τον παλιό στράικερ της ομάδας, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όσο ονειρικά ξεκίνησε την καριέρα του στην καινούργια του ομάδα, άλλο τόσο την είχε ξεκινήσει και ο Γκαμπονέζος και μάλιστα με κοινά στοιχεία που τρομάζουν…

Ας ξεκινήσουμε με το απλό που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Και οι δύο έκαναν το ντεμπούτο τους με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Επίσης αμφότεροι επέλεξαν την φανέλα με το νούμερο 17. Όλοι μείναμε άφωνοι με τον Χάλαντ, που στο παρθενικό του παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει χατ-τρικ και μάλιστα να βρει δίχτυα με το πρώτο σουτ που επιχείρησε. Μαντέψτε… Ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και ο Ομπαμεγιάνγκ στο δικό του ντεμπούτο. Ο κύκλος των συμπτώσεων κλείνει με ένα ακόμη στοιχείο. Οι δυο τους, ολοκλήρωσαν το προσωπικό τους “σόου” στο 79ο λεπτό. Αν όλο αυτό δεν είναι σημάδι από μια ανώτερη δύναμη τότε ποιο είναι; Και μετά από αυτό, πως να μην αισιοδοξούν οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ ότι η μεταγραφή του Χάλαντ θα “πιάσει”. Αν και για αυτό, αρκούσε από μόνο του το χατ-τρικ.

Η μόνη διαφορά μέσα σε αυτή την τρομακτική σύμπτωση, είναι ότι τουλάχιστον φορούσαν διαφορετικό χρώμα φανέλας. Ο Χάλαντ τα έκανε όλα αυτά ντυμένος με την μαύρη συλλεκτική εμφάνιση και όχι με την κλασσική κίτρινη.

Με λίγα λόγια

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version