Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απάντησε στην Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ!
Άρσεναλ

Απάντησε στην Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ!

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έμειναν ικανοποιημένοι από την απάντηση που έδωσε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

23.01.2020 | 14:14

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Μπαρτελόνα, εκφράζοντας τις προθέσεις του!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, μετά και τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες. Ο Κίκε Σετιέν έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με ονόματα, η οποία και έχει δοθεί στην διοίκηση των Καταλανών.

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ο νούμερο ένα στόχος των Μπλαουγκράνα. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αλλά όχι και ακατόρθωτη. Ο Γκαμπονέζος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, είναι αρνητικός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, κάτι που έχει δυσαρεστήσει τους Άγγλους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος άσος, στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την Μπαρτσελόνα, έδειξε την θετική του στάση! Συγκεκριμένα, είπε το “ναι”, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα εμπλακεί καθόλου στις συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, μη θέλοντας να πιέσει καταστάσεις, καθώς η Άρσεναλ του έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η ρήτρα του αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ, χρήματα που είναι διατεθειμένο να δώσουν οι άνθρωποι των Καταλανών. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί και επίσημη προσφορά της Μπαρτσελόνα και όλα πλέον θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσει η Άρσεναλ, η οποία όμως δεν θα ήθελε να χάσει τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή στα μέσα της σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version