Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τοντιμπό: «Δεν μαρκάρουμε σκληρά τον Μέσι στην προπόνηση»
Μπαρτσελόνα

Τοντιμπό: «Δεν μαρκάρουμε σκληρά τον Μέσι στην προπόνηση»

Ο Λίο Μέσι απολαμβάνει τα... χαλαρά μαρκαρίσματα των συμπαικτών του στις προπονήσεις!

24.01.2020 | 13:49

Ο Τοντιμπό μίλησε για τον Λίο Μέσι και το πως του… συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες του στην προπόνηση!

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να δώσει ως δανεικό στην Σάλκε τον Τοντιμπό, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες και να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Ο Σετιέν και οι άνθρωποι των Καταλανών πιστεύουν αρκετά στον νεαρό άσο και θέλουν να επενδύσουν πάνω του. Πάντως αν οι Γερμανοί μείνουν ικανοποιημένοι υπάρχει και οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, φέτος δεν θα είχε τις ευκαιρίες που περίμενε και ο ίδιος, έτσι αποφασίσθηκε να δοθεί δανεικός. Ο 20χρονος άσος μίλησε σε γερμανικά Μέσα για το πως ήταν να προπονείται με τον Λίο Μέσι επί καθημερινής βάσεως. Πάντως ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν… συμπεριφέρονται και με τον πιο άγριο τρόπο στον Αργεντινό!

«Όλοι ξέραμε πως ειδικά στην προπόνηση δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να τραυματιστεί ο Λίο Μέσι. Όλοι τον μαρκάραμε με προσοχή στις προπονήσεις»,είπε.

«Έχω μάθει πάρα πολλά από τον Μέσι, αν και του έκανα μερικά τάκλιν κάποιες φορές, ήμουν πάντα προσεκτικός για να μην τον βλάψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τοντιμπό.

Πάντως δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που τονίζει πως ο Μέσι αντιμετωπίζεται με… επιείκεια στις προπονήσεις, κάτι που είναι όμως απόλυτα λογικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version