Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζουν αποχώρηση οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Η κατάσταση στην Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα δεν μπορεί να βρει με τίποτα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, ο Σόλσκιερ είναι στον δικό του κόσμο και οι στόχοι για μία ακόμα χρονιά δείχνουν να έχουν χαθεί. Οι οπαδοί της ομάδας έχουν απηυδήσει και θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μαζική αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ» ετοιμάζουν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Mirror», οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έχουν αποφασίσει μαζική αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ». Συγκεκριμένα, σκέφτονται να αποχωρήσουν στο 58ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Γουλβς την 1η Φεβρουαρίου. Το λεπτό αυτό φυσικά αποφασίστηκε για συγκεκριμένο λόγο. Είναι αφιερωμένο στην θύμηση της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου το 1958. οπαδοί

Αλλαγές εδώ και τώρα

Με αυτή τους κίνηση λοιπόν, θα προσπαθήσουν να πετύχουν δύο πράγματα. Αφενός να κάνουν σαφές ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αφετέρου να αφυπνίσουν την διοίκηση. Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές και οι φίλαθλοι τις απαιτούν εδώ και τώρα. Είτε αυτές σχετίζονται με την απομάκρυνση του Σόλσκιερ, είτε με αλλαγές στο ρόστερ, το ζήτημα είναι να υπάρξουν και να είναι αποτελεσματικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ