Ρεάλ Μαδρίτης

Υπερασπίστηκε τον Μπέιλ ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό του Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρεθ Μπέιλ!

Αδιαμφισβήτητα ο Γκάρθε Μπέιλ έχει δεχθεί αρκετή κριτική τους τελευταίους μήνες. Η σχέση του Ουαλού με την διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας έχει περάσει από σαράντα κύματα, μετά την άρνηση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει.

Πάντως ο έμπειρος άσος έχει έναν… απροσδόκητο σύμμαχο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του και τον υπερασπίζεται σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός έχει δηλώσει πως υπολογίζει κανονικά στον Μπέιλ. Αυτήν την φορά όμως ο τεχνικός των Μαδριλένων, υποστήριξε πως ο Ουαλός είναι… διψασμένος για να προσφέρει στον σύλλογο.

«Μπορείτε να λέτε και να γράφετε ότι θέλετε. Εγώ ξέρω πως όταν είμαστε μαζί, βλέπω το πόσο πολύ θέλει να προσφέρει στην ομάδα. Πάντα θα υπερασπίζομαι τους ποδοσφαιριστές μου όλους. Στεναχωριέμαι που είναι τραυματίας ο Μπέιλ, εννοείται», ανέφερε.

«Όταν είναι διαθέσιμος, τότε είναι καλά αγωνιστικά. Είναι κρίμα όμως που χτύπησε και τώρα δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Ο πρώτος που δεν είναι χαρούμενος για όλο αυτό είναι ο ίδιος ο Μπέιλ. Θέλει να είναι εδώ να προπονείται και να παίζει. Αλλά, δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, πιστεύω την Δευτέρα να επιστρέψει μαζί μας», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ