Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποφάσισαν για… μία και μόνο μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Αποφάσισαν για… μία και μόνο μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα!

Στην Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να μην...κάνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ!

28.01.2020 | 13:18

Η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί μονάχα για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού…

Μετά την έξοδο του Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και στο ρόστερ. Αλένα και Τοντιμπό δόθηκαν δανεικοί, ενώ στην έξοδο βρίσκεται ο Κάρλες Πέρεθ.

Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν έχουν καμία διάθεση να τους αναπληρώσουν όλους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Κίκε Σετιέν θέλει έναν και μόνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Λουίς Σουάρες!

Μάλιστα, αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί και είναι ο Ροντρίγκο Μορένο της Βαλένθια. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών.

Επίσης, τα Μέσα της Ισπανίας υποστηρίζουν πως θα ανέβουν άμεσα από την δεύτερη ομάδα ποδοσφαιριστές προκειμένου να… γεμίσει το ρόστερ. Ενώ, ένας κεντρικός αμυντικός του οποίου το όνομα δεν έχει αποφασισθεί, θα πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Αυτό δεν έχει ηχήσει καλά στα αυτιά των φίλων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι περίμεναν μεταγραφές, βλέποντας την ομάδας τους να μην έχει καλή αγωνιστική εικόνα.

Ειδικά μετά και την τελευταία τραγική εμφάνιση κόντρα στην Βαλένθια, οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν τετ-α-τετ με τον Σετιέν.

Έτσι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη τους, παρά το μέτριο του ξεκίνημα στον σύλλογο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version