ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Γουίλιαν: Απορρίπτει νέο συμβόλαιο για να πάει Βαρκελώνη!

Ο εξτρέμ της Τσέλσι, Γουίλιαν εμφανίζεται διατεθειμένος να «χαιρετήσει» τους Λονδρέζους το καλοκαίρι για να φορέσει τα «μπλαουγκράνα»

Γουίλιαν: Απορρίπτει  νέο συμβόλαιο για να πάει Βαρκελώνη!

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της Τσέλσι από τη νέα σεζόν ο Γουίλιαν, ο οποίος σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ισπανία. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά από αρκετά «άκυρα» στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο του στο Λονδίνο.

Το συμβόλαιο του 31χρονου με τους «μπλε» λήγει το καλοκαίρι και είναι σχεδόν απίθανο να ανανεωθεί, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του παίκτη. Εκμεταλλευόμενη αυτή την κατάσταση, η Μπάρτσα θέλει να «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Τσέλσι, έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της χωρίς κανένα κόστος.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2018 οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν απελπισμένα να κάνουν δικό τους τον Γουίλιαν, κάτι το οποίο δεν έβρισκε και τον παίκτη αντίθετο. Ωστόσο η διοίκηση των «μπλε» δεν είχε καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει, απορρίπτοντας με συνοπτικές διαδικασίες μια προσφορά ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Με το συμβόλαιο να λήγει και τον παίκτη να μην ανανεώνει… κρύος ιδρώτας «έλουσε» την Τσέλσι, η οποία κινδύνευε να χάσει τον παίκτη της στο… τζάμπα. Πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μπάρτσα κατέθεσε ακόμη μια προσφορά ύψους 20 εκατομμυρίων για να κάνει δικό της τον παίκτη. Παρόλα αυτά, το ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ σε συνδυασμό με την έλλειψη μεταγραφών οδήγησε τον Φρανκ Λάμπαρντ στην απόρριψη της προσφοράς.

Μάλιστα, ο Άγγλος τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του σχετικά με τις μεταγραφές, πάντα με τον πολύ κομψό του τρόπο: «Κοιτάω γύρω μου και βλέπω ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ να κάνουν σπουδαίες μεταγραφές. Η πρώτη πήρε έναν κατά την άποψη μου παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ενώ η δεύτερη ενισχύθηκε σημαντικά».

Στη συνέχεια παραλλήλισε την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν με αυτή του Γουίλιαν: «Στην Τότεναμ είχαν μερικούς παίκτες οι οποίοι βρίσκονταν στη λήξη του συμβολαίου τους και δεν ήταν ευχαριστημένοι με την παρουσία τους στον σύλλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ