Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Καρφιά” Ράκιτιτς σε Βαλβέρδε!
Μπαρτσελόνα

“Καρφιά” Ράκιτιτς σε Βαλβέρδε!

Ξεσπάθωσε κατά του πρώην προπονητή του ο Ράκιτιτς

03.02.2020 | 21:00

Ο Ιβάν Ράκιτς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και εξέφρασε τα παράπονά του για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Κροάτης μέσος, μέλος της Μπάρτσα από το 2014, αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στην έξοδο το Γενάρη, όμως πλέον νιώθει καλά. Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεβάντε, ο Ράκιτιτς που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι δήλωσε :

“Σκέφτηκα να φύγω από τη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο. Η συμπεριφορά του Βαλβέρδε και του σταφ του δεν ήταν καλή απέναντί μου. Υπήρχαν πολλές στιγμές μέσα στη συνεργασία μας που δεν μου άρεσαν. Όμως τα έχω αφήσει πίσω. Συνεχίζω στη Μπάρτσα με έναν νέο προπονητή και νιώθω καλύτερα με αυτή την εξέλιξη”.

Πράγματι, παρά την μεγάλη του συνεισφορά στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ο Ράκιτιτς δεν αντιμετωπίστηκε με τον ανάλογο σεβασμό από τους Καταλανούς. Με τη μεταγραφή του Ντε Γιονγκ έχασε τη θέση του στη βασική εντεκάδα, μένοντας πίσω ακόμα και από τον Αρτούρ στο ροτέισον του Βαλβέρδε. Παράλληλα,ήταν πάντα ανάμεσα στα έμψυχα ανταλλάγματα της Μπάρτσα, στην προσπάθεια να κλείσει παίκτες όπως ο Νειμάρ.

Παρόλα αυτά, και παρά το ενδιαφέρον των Γιουβέντους, Ίντερ και Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του, ο Ράκιτιτς παραμένει κάτοικος Βαρκελώνης και δηλώνει έτοιμος να αποδείξει ότι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version