Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ασένσιο είναι και πάλι εδώ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ασένσιο είναι και πάλι εδώ!

Ο Μάρκο Ασένσιο αντικατέστησε τον Οντριοθόλα στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένεται να επιστρέψει πολύ σύντομα.

03.02.2020 | 14:35

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο ρόστερ για τις νοκ άουτ φάσεις του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ συμπεριέλαβε και τον Μάρκο Ασένσιο. Ο 24 χρόνος εξτρέμ θα αντικαταστήσει τον Οντριοθόλα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου.

Έκανε αίσθηση που το όνομα του Μάρκο Ασένσιο βρέθηκε στις λίστες του Μαδριλένικου ρόστερ. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε πάθει μεγάλη ζημιά με τραυματισμό από το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα στην pre-season της βασίλισσας στην Αμερική είχε υποστεί χιαστούς, που είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός . Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι στην Μαδρίτη με αυτήν την είδηση. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα αγωνιστεί στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Για έξι περίπου μήνες ο Ασένσιο ήταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού λόγω χιαστού. Ο Ισπανός εξτρέμ υπολογίζεται ότι θα γυρίσει περίπου τον Μάρτιο. Φυσικά θα θέλει και χρόνο προσαρμογής για να βρει τα πατήματα του και την φυσική του κατάσταση.

Ο Ασένσιο όμως είναι απαραίτητο γρανάζι στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να παίξει από τα δεξιά ενώ συνεργάζεται εύκολα με όλους τους συμπαίκτες του. Μην ξεχνάμε ότι σκόραρε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017 ενάντια στην Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version