ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Οι “γερόλυκοι” των 90’s που συνεχίζουν ακόμα!

Το "transfermarkt" έφτιαξε μια λίστα με την αξία των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν την καριέρα τους στα 90ς και συνεχίζουν να οργώνουν τα γήπεδα ακόμα.

Οι “γερόλυκοι” των 90’s που συνεχίζουν ακόμα!

Ακούγεται σχεδόν απίθανο, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν να αγωνίζονται την δεκαετία του 90′ και είναι ακόμα εν ενεργεία. Δύσκολο, έως ακατόρθωτο ειδικά με τον όγκο των παιχνιδιών που δίνουν οι ομάδες κάθε χρόνο. Για αυτό κιόλας, μιλάμε για ελάχιστους που το έχουν καταφέρει. Σκεφτείτε μόνο ότι για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, χρειάζεται μίνιμουμ 21 χρόνια καριέρας. Το Transfermarkt, δημιούργησε μια λίστα με την αξία μερικών από αυτών στο σημερινό χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Μια λίστα που θα μπορούσε να ονομαστεί και…”γερόλυκοι”.

Η λίστα

– Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (3.68 εκ. ευρώ): Ο πρώτος και ο πιο γνωστός της λίστας. Ο Ζλάταν, αποφάσισε τελικά να φύγει από τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στην Ιταλία και την αγαπημένη του Μίλαν για τους επόμενους 6 μήνες. Ο Σουηδός είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Μάλμε το μακρινό 1999 και μέχρι σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη.

– Τζανλουίτζι Μπουφόν (1.05 εκ. ευρώ):  Ο δεύτερος τεράστιος της λίστας. Ο Μπουφόν αν και στα 41 του χρόνια πια, συνεχίζει στην Γιουβέντους. Μάλιστα, παίρνει παιχνίδια και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει. Ο Ιταλός γκολκίπερ, ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα του στην Πάρμα το 1995, πριν πάρει την μεγάλη μεταγραφή στην Γιούβε.

– Γκάρεθ Μπάρι (789 χιλιάδες ευρώ): Κανείς άλλος δεν έχει μετρήσει τόσες εμφανίσεις στην Premier League, όσο ο Άγγλος 38χρονος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Άστον Βίλα το 1998 και μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρομ. γερόλυκοι

– Κλαούντιο Πιζάρο (526 χιλιάδες ευρώ): Ο Περουβιάνος επιθετικός μπορεί να έχει περάσει τα 40, ωστόσο, δεν τα παρατάει ακόμα. Πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή το 1996. Ο Πιζάρο έγραψε ιστορία με την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στην Βέρντερ Βρέμης και την Μπάγερν Μονάχου.

– Μάξι Ροντρίγκες (526 χιλιάδες ευρώ): Ο 39χρονος Αργεντίνος, με καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, έκανε ντεμπούτο το 1999 στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Σήμερα, παίζει ακόμη για την αγαπημένη του ομάδα στην Αργεντινή, διανύοντας πια την 21η του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο.

– Ρόκε Σάντα Κρους (263 χιλιάδες ευρώ):  Ο Σάντα Κρους ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολίμπια το 1997. Εκεί αγωνίζεται ακόμα και σήμερα. Έγινε γνωστός για την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου και την Σίτι.

Οι υπόλοιποι “γερόλυκοι” της λίστας είναι: Εμρέ Μπελόζογλου (526 χιλιάδες ευρώ), Μίλαν Μπάρος (263 χιλιάδες ευρώ),  Σουνσούκε Νακαμούρα: (105 χιλιάδες ευρώ), Κένι Μίλλερ (210 χιλιάδες ευρώ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ