Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάουθγκεϊτ: Το περίφημο γιλέκο του έχει αποφέρει 235.000€
Κόσμος

Σάουθγκεϊτ: Το περίφημο γιλέκο του έχει αποφέρει 235.000€

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει κερδίσει 235.000 ευρώ από τα δικαιώματα εικόνας του γιλέκου του, που φορούσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

03.02.2020 | 19:08

Το περίφημο γιλέκο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, δημιούργησε μία νέα τάση και μόδα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το ρούχο αυτό πλέον έχει διπλάσιες πωλήσεις, μετά την έμμεση διαφήμιση που του έκανε ο Σάουθγκεϊτ, με τον 49χρονο Άγγλο τεχνικό να έχει βγει αρκετά κερδισμένος από αυτή την ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» έχει λάβει περίπου 200 χιλιάδες λίρες (235 χιλιάδες ευρώ) από τα δικαιώματα εικόνας, όπως αποκάλυψαν ΜΜΕ στην Αγγλία.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιήσει το ίδιο γιλέκο και στο Euro 2020 ο Σάουθγκεϊτ ως… γούρι, καθώς η πορεία της Αγγλίας στο περασμένο Μουντιάλ ήταν μία από τις καλύτερες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Υπενθυμίζεται πως βγήκε 4η, χάνοντας στον ημιτελικό από την Κροατία και στον μικρό τελικό από το Βέλγιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version