Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια γυναίκα φταίει για όλα Κέπα!(pic)
Τσέλσι

Μια γυναίκα φταίει για όλα Κέπα!(pic)

Ο χωρισμός ευθύνεται για την πτώση της απόδοσης του Κέπα.

07.02.2020 | 11:21

Η Τσέλσι πριν ενάμιση χρόνο περίπου, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη επένδυση. Αγόρασε από την Ατλέτικ Μπιλμπάο τον Κέπα, με ένα ποσό ρεκόρ για την θέση. Ο γκολκίπερ των “μπλε” θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο, για αυτό και πάρθηκε αυτή η μεγάλη απόφαση για την απόκτησή του. Τα πράγματα όμως, σχετικά λίγο καιρό μετά, είναι τελείως διαφορετικά. Ο Κέπα δεν έχει φτάσει στα στάνταρ που πρέπει και μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έχασε την θέση του από τον 39χρονο Καμπαγιέρο.

Ο Λάμπαρντ προσπάθησε να “καλύψει” το όλο γεγονός, κανείς όμως δε πείστηκε για το ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κέπα. Μάλιστα, στην Αγγλία θεωρείται δεδομένο ότι θα μπει πωλητήριο στον Ισπανό και θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί, με τον Πόουπ να είναι ο εκλεκτός.

Ο χωρισμός

Σύμφωνα με την ισπανική «El Mundo», ο βασικός λόγος για την πτώση της απόδοσης του Κέπα είναι ο χωρισμός του από την σύντροφό του Αντρέα Πέρεθ. Από ότι φαίνεται αυτό έχει στοιχίσει ψυχολογικά στον νεαρό γκολκίπερ και έχει άμεσο αντίκτυπο στις επιδόσεις του. Μάλιστα τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα πως η Αντρέα ήταν μαζί του στο Λονδίνο και το στήριγμά του στην αγγλική πρωτεύουσα. Πλέον όμως μένει μόνος του. Τώρα, οι γονείς του, οι οποίοι μένουν ακόμη στη Βασκονία, προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί του, αλλά ο ίδιος ψυχολογικά δεν είναι καλά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version