Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόεδρος Μπάγερν: “Ο Ρονάλντο είναι γέρος”!
Μπάγερν Μονάχου

Πρόεδρος Μπάγερν: “Ο Ρονάλντο είναι γέρος”!

Ο πρόεδρος της Μπάγερν ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Ρονάλντο λόγω ηλικίας.

08.02.2020 | 20:00

Το άκουσε κι αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος κάνει ότι θέλει την φετινή σεζόν, αλλά από ότι φαίνεται, ο πρόεδρος της Μπάγερν δεν θα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του. Ότι δηλαδή θα ήθελε να πάει τώρα ο Κριστιάνο στους “Βαυαρούς” και εκείνοι θα του έλεγαν όχι. Τουλάχιστον το όχι θα ήταν για θέμα ηλικίας και όχι ποιότητας.

Για να λέμε την αλήθεια ο Ρονάλντο είναι όντως 35 χρονών (εδώ και τρεις ημέρες). Μία πραγματικά προχωρημένη ηλικία για κάποιον ποδοσφαιριστή. Άλλοι σε αυτή θα είχαν αποσυρθεί, άλλοι θα είχα πάει σε Κίνα, Κατάρ κλπ, κι άλλοι απλά θα περνούσαν τα τελευταία τους ποδοσφαιρικά χρόνια. Όσο αλήθεια είναι αυτό, άλλο τόσο όμως είναι και το γεγονός ότι ο Κριστιάνο, δεν είναι σαν τους περισσότερους. Ο Πορτογάλος όχι απλά δεν είναι παλαίμαχος, αλλά και την φετινή σεζόν, δείχνει ότι η δικιά του περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Γέρος ο Ρονάλντο

Πάντως ο Χέρμπερτ Χάινερ δεν πείθεται από τον άσσο της Γιουβέντους και δεν βλέπει προοπτική σε αυτόν. Αλλά πως γίνεται να σε αφήνουν ασυγκίνητο ποδοσφαιριστέςς σαν τον Ρονάλντο ή τον Μέσι. Πάντως, ο πρόεδρος της Μπάγερν ήταν ξεκάθαρος και απαντώντας σε μεταγραφικά σενάρια είπε για τον Κριστιάνο: «Υπάρχουν πολλά ονόματα. Ο Ρονάλντο είναι πολύ γέρος για εμάς».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version