Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανανέωσε ο Σέζνι με την Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Ανανέωσε ο Σέζνι με την Γιουβέντους!

Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Σέζνι.

11.02.2020 | 19:03

Ο Βόιτζεχ Σένζι είναι και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα, τερματοφύλακας της Γιουβέντους. Ο Πολωνός υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ιταλίας την ανανέωση του συμβολαίου του, που τον κρατάει στο Τορίνο μέχρι το 2024. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Σέζνι θα μείνει στην Γιουβέντους για την επόμενη τετραετία και συνολικά θα κλείσει 7 χρόνια στην ομάδα.

Ο Σέζνι πήρε μεταγραφή από την Ρόμα στην Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2017. Ο Πολωνός μετά το πέρασμά του από την έτερη ιταλική ομάδα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έκανε το βήμα παραπάνω. Στην ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, ορίστηκε ως ο αντικαταστάτης του μεγάλου Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Αμέσως, κατάφερε να μπει στο πετσί του ρόλου. Μπορεί το φορτίο που έπρεπε να σηκώσει να ήταν πολύ μεγάλο, αλλά προσαρμόστηκε γρήγορα και τα πήγε περίφημα. Η καλή του απόδοση είναι αυτή που τον επιβραβεύει και με το νέο συμβόλαιο.

Ο Σέζνι εκτός από ανανέωση ανανέωση του συμβολαίου και επιμήκυνση του χρονικού περιθωρίου συνεργασίας με την ομάδα του, αύξησε και τις οικονομικές του απολαβές. Πλέον, ο Πολωνός πορτιέρο θα αμείβεται με 130 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως και μαζί με τα μπόνους, οι αποδοχές του θα είναι περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση, έδειξε εμπράκτως την εμπιστοσύνη της στον ποδοσφαιριστή.

Δείτε το ποστάρισμα της Γιούβε

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version