Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λόβρεν : “Nα μας θυμούνται όπως τη Μπαρτσελόνα του Πεπ”
Λίβερπουλ

Λόβρεν : “Nα μας θυμούνται όπως τη Μπαρτσελόνα του Πεπ”

Ο Λόβρεν έχει μεγάλα σχέδια για τη Λίβερπουλ

12.02.2020 | 14:50

Ο Ντέγιαν Λόβρεν σε δηλώσεις του έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για την ομάδα του. Ο Κροάτης αμυντικός δεν αναφέρθηκε μόνο στην κατάκτηση τροπαίων, αλλά σε κάτι γενικότερο. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η Λίβερπουλ να αφήσει το στίγμα της στο άθ’λημα, όπως έκανε η Μπαρτσελόνα του Πεπ.

Οι “κόκκινοι” μετά την κατάκτηση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ διανύουν μία ακόμη μυθική σεζόν. Μετρούν 24 νίκες και μία ισοπαλία σε 25 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον απομένει η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, βρίσκονται στη φάση των 16 σε Τσάμπιονς Λιγκ και κύπελλο και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν και σε αυτές τις διοργανώσεις.  Ο Λόβρεν δεν επαναπαύεται με αυτά τα αποτελέσματα και θέλει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Δείτε τις δηλώσεις του

“Είμαι στη Λίβερπουλ από την πρώτη μέρα του Κλοπ. Του πήρε 2-3 χρόνια να χτίσει αυτό που ήθελε, όμως πλέον έχουμε δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό. Μπορεί πέρσι να χάσαμε στο τσακ το πρωτάθλημα, όμως φέτος είμαστε και πάλι εδώ. Πλέον ξέρουμε τέλεια ο ένας τον άλλον, γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό που βάζω ως στόχο είναι να μας θυμάται ο κόσμος μετά από χρόνια. Αυτό το έχει πετύχει η Μπαρτσελόνα, όταν κατέκτησε 20 τρόπαια σε 4 χρόνια. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς, οφείλουμε να έχουμε διάρκεια ανά τα χρόνια. Είμαστε ακόμα πεινασμένοι και αυτό μας κάνει δυνατούς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνεις στην κορυφή”.

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στη δράση στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς. Παράλληλα, ετοιμάζεται για την πρώτη μάχη με την Ατλέτικο για μια θέση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια καυτή περίοδο για τον Λόβρεν και την παρέα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version