Ντόρτμουντ

Κάραγκερ: “Δεν υπάρχει τιμή αντάξια του ταλέντου του Σάντσο”!

Ο Κάραγκερ εκθείασε τον Σάντσο, δίνοντας και μία σημαντική συμβουλή στους ενδιαφερόμενους.

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την Γερμανία όπου αγωνίζεται, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Ο νεαρός κάνει πράγματα και θαύματα με την Ντόρτμουντ και έχει πείσει πολλούς ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο. Με διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ την φετινή σεζόν, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά θαύματα της εποχής.

Οι επιδόσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τον Σάντσο τον παρακολουθούν όλοι και είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Η αγγλική του καταγωγή μάλιστα, τον έχει κατατάξει ανάμεσα στους ευσεβείς πόθους σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ. Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν μάχη για την υπογραφή του. Σάντσο

Ο Τζίμι Κάραγκερ μίλησε για τον ποδοσφαιριστή και όλα αυτά που έχει πετύχει φέτος. Ο Άγγλος ουσιαστικά αποθέωσε τον Σάντσο, δίνοντας και μια πολύτιμη συμβουλή σε όποιον ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Ο Κάραγκερ θεωρεί ότι ο παίκτης αξίζει μια μεγάλη επένδυση. Μπορεί η ομάδα που θα τον κάνει δικό της να χρειαστεί να σπαταλήσει ένα μεγάλο ποσό, όταν όμως εκείνος πιάσει το τοπ της απόδοσής του, γρήγορα θα καταλάβει ότι τελικά έδωσε πολύ λίγα χρήματα.

Τα λόγια του Κάραγκερ

“Νομίζω ότι θα δούμε το καλύτερό του σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Όταν θα πιάσει το πικ του, θα καταλάβουν όλοι ότι όσα λεφτά και να δώσουν, θα είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που θα κάνει στο μέλλον”, ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ