Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διέρρευσε η μεταγραφή του Γκρίλις στην Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διέρρευσε η μεταγραφή του Γκρίλις στην Γιουνάιτεντ!

Ο Γκρίλις μίλησε σε φιλικό του πρόσωπο για την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ και αυτός την έβγαλε στην "φόρα".

14.02.2020 | 19:19

Ο Τζακ Γκρίλις έχει κάνει κάτι πραγματικά σπάνιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που χωρίς κανείς να το περιμένει και χωρίς να είναι σε τρομερά μικρή ηλικία, έκανε το “μπαμ”. Πλέον, όλη η Πρέμιερ Λιγκ μιλάει για την περίπτωσή του. Ο ποδοσφαιριστής είναι από τις ακαδημίες της Άστον Βίλα και βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία, βλέπει τον εαυτό του να είναι ανάμεσα στους διακριθέντες. Ο Γκρίλις έχει παίξει σε 26 φετινά παιχνίδια της Βίλα και έχει σημειώσει 9 τέρματα.

Πραγματικά η ιστορία του είναι ιδιαίτερη. Δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που τα βρήκε έτοιμα, ή που ξεχώρισε σε πολύ μικρή ηλικία και πήρε ευκαιρία σε μεγάλη ομάδα. Ξεκίνησε με τους “Χωριάτες” από τις μικρές κατηγορίες, κατάφερε να φτάσει ως την Πρέμιερ και λίγο πριν κλείσει τα 25, κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κάπως έτσι, ίσως να είναι η μεγαλύτερη “έκπληξη” του φετινού πρωταθλήματος.

Η διαρροή της μεταγραφής

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από την Αγγλία, ο Γκρίλις εκμυστηρεύτηκε σε ένα φιλικό του πρόσωπο την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ. Αυτό το “πουλάκια…κελάηδησε” και έτσι η μεταγραφή βγήκε προς τα έξω. Ο Γκρίλις φέρεται να έχει ρήτρα 45 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του. Αυτό το ποσό θα το καλύψει η Γιουνάιτεντ, ώστε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή. Αν όλα αυτά αληθεύουν, ο παίκτης θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ, με την ελπίδα να συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version