Λίβερπουλ

Σαούλ: “Σκυλιά του πολέμου τα χαφ της Λίβερπουλ”!

Τα χαφ της Λίβερπουλ αποθέωσε ο αντίπαλός τους στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, Σαούλ Νίνγκεζ.

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προ των πυλών και το ένα στρατόπεδο σχολιάζει το άλλο. Στο χορό των δηλώσεων μπήκε και ο Σαούλ Νίνγκεζ που μίλησε για τα χαφ των “κόκκινων”. Ο Σαούλ ξέρει ότι η μεγάλη μάχη θα δοθεί στο χώρο του κέντρου και ο νικητής αυτής, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι εκείνος που θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Από την μία η Ατλέτικο είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργία και στον έλεγχο του ρυθμού. Για αυτό χρειάζεται να  επιβληθεί στον χώρο του κέντρου και να μην παρασυρθεί από το ρυθμό της Λίβερπουλ. Από την άλλη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να είναι αυτή που θα κάνει παιχνίδι και θα κυριαρχήσει στην μεσαία γραμμή. Σαούλ: "Σκυλιά του πολέμου τα χαφ της Λίβερπουλ"!

Ο Σαούλ αναφέρθηκε στα πρόσωπα με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπος σε αυτή την πολύ κομβική μάχη. Ξέρει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο και δεν κρύφτηκε πίσω από μετριοπαθείς εκφράσεις. Ο Ισπανός χαρακτήρισε τους αντιπάλους του “σκυλιά του πολέμου”, που κάνουν αφύσικα πράγματα.

Τα λόγια του Σαούλ

“Η Λίβερπουλ έχει αυτά τα σκυλιά του πολέμου στο χώρο του κέντρου που τρέχουν και πρεσάρουν. Δεν είναι ότι τρέχουν απλά στον χώρο. Κάνουν πράγματα που είναι αφύσικα. Λειτουργούν απολύτως ρυθμισμένοι μεταξύ τους”, ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ