Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα

Την παραίτηση του υπέρβαλε ο οικονομικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Φοντ λόγω διαφωνιών.

19.02.2020 | 16:33

Αίσθηση προκάλεσε ότι ο οικονομικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Μοντσερράτ Φόντ παραιτήθηκε από την θέση του. Όλοι υποστηρίζουν ότι αυτό το γεγονός δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την τελευταία κρίση που επικρατεί στην Μπάρτσα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι προσελήφθη υπέυθυνος για να προσπαθήσει να βελτιώσει την δημόσια εικόνα του Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου. Συνέβησαν πολλά το τελευταίο διάστημα και έχει πέσει η δημοτικότητα του προέδρου της Καταλανικής ομάδας. Η υπόθεση ανανέωσης του Μέσι αλλά και οι επερχόμενες εκλογές επηρέασαν στο έπακρο την άποψη του κόσμου για αυτόν.

Η διαδικτυακή εφημερίδα El Triangle αποκάλυψε την είδηση. Ισχυρίζεται βέβαια ότι υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στον Φόντ στον χρηματοοικονομικό υπέυθυνο Πάντσο Σρόντερ για τον οικονομικό και χρηματοοικονομικό προγραμματισμό της ομάδας.

Ο Φόντ δεν συμφώνησε με την ‘ νέα δομή των λογιστικών λογαριασμών του ισολογισμού της Μπαρτσελόνα.’ Για αυτό το λόγο αρνήθηκε να συνεργαστεί και παραιτήθηκε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version