Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Champions League

Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τόμας Τούχελ παρακολουθεί σε βίντεο την ανάπτυξη της Ρεάλ Μαδρίτης και... τρέμει!

27.04.2024 | 13:53

Παιχνίδι πρωταθλήματος σήμερα για την Μπάγερν Μονάχου, όμως το μυαλό όλων των Βαυαρών είναι… καρφωμένο στην μονομαχία της προσεχούς Τετάρτης. Την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τα ημιτελικά του Champions League. Ο σημερινός αγώνας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Αλιάνζ Αρένα είναι ένα πρώτης τάξεως… ζέσταμα για την ματσάρα που ακολουθεί με τους Μαδριλένους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Τόμας Τούχελ ζει και αναπνέει για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε εκτενώς στη συνέντευξη Τύπου στη μάχη με τη «Βασίλισσα». Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα δυνατά σημεία των Μαδριλένων. Στάθηκε στην γρήγορη μετάβαση της ισπανικής ομάδας από την άμυνα στην επίθεση. Στο πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο χωρίς να το καταλάβει ο αντίπαλος.

Διάβασε επίσης: Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο

Η αναφορά του Τούχελ στην «καυτή» επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης

Έχουμε δει τη Ρεάλ Μαδρίτης μερικές φορές με τους αναλυτές μου. Αν κοιτάξτετε τα γκολ και τις ευκαιρίες τους και κάνετε πίσω 10 δευτερόλεπτα δεν τα βλέπεις να έρχονται» εξήγησε. «Μερικές φορές το βλέπεις γιατί είναι ξεκάθαρες καταστάσεις και βλέπεις τον κίνδυνο, αλλά άλλες φορές δεν το βλέπεις… Όλα φαίνονται να είναι υπό έλεγχο, αλλά προχωράς πέντε δευτερόλεπτα και τα γκολ έρχονται ξαφνικά. Είναι η υψηλότερη ατομική ποιότητα σε συνδυασμό με την απίστευτη ικανότητα εναλλαγής θέσεων και την ατομική ποιότητα στη διατήρηση του ρυθμού στις αντεπιθέσεις».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version